Pure Elements staat voor een duurzame, zuivere, frisse benadering van haarverzorging in harmonie met wetenschap en natuur. De krachtige combinatie van zuivere natuurlijke plant en bloem extracten, 100% zuivere essentiële oliën en wetenschappelijk gefundeerde ingrediënten verzekeren topkwalitatieve, zuivere formulaties geschikt voor alle haartypes.

Wij zetten ons in om producten van hoge kwaliteit te leveren en tegelijkertijd van onze planeet een betere plaats te maken voor toekomstige generaties.

Het begint met de selectie van de meest natuurlijke ingrediënten of extracten, biologisch geteeld en waar mogelijk van duurzame oorsprong. De gamma wordt in onze duurzame fabriek geproduceerd en vervolgens word in 100% recyclebare verpakkingen gevuld. Gerecycleerde plastic verpakkingen worden waar mogelijk gebruikt en vervangen geleidelijk al onze traditionele flessen en potten.

Zo maken we onze Pure Elements en Pure Elements Organics producten en daarom zijn ze goed voor u en helpen ze om voor onze planeet te zorgen!

 
 

ONZE PRODUCTEN

Begin uw haar te reinigen met onze shampoos, voed uw haar met onze conditioners of maskers en style uw haar af met onze styling en finishing producten.

WELKE PRODUCTEN VOOR WELKE HAARTYPES

ONZE INGREDIËNTEN

Zijn zorgvuldig geselecteerd om u de beste haarverzorgingservaring te bieden. De beste combinatie tussen wetenschap en natuur om uw haar zo natuurlijk mogelijk te verzorgen.